Affiliatemarknadsföring och sökordsoptimering

Affiliatemarknadsföring, sökordsoptimering, ROI strategier och sponsrade länkar – vi på MarketingLab vet hur du lyckas!

Har du en verksamhet online som du vill växla upp? Kanske vill du nå ut på den europeiska marknaden? MarketingLab har sedan starten 2003 jobbat med en rad projekt som visat på stor framgång. Vår fokus ligger uteslutande på sökordsoptimering, sponsrade länkar, affiliate och return on investment. Vi jobbar med de senaste verktygen på marknaden och ser inga omöjligheter – bara utmaningar. De projekt som MarketingLab har jobbat med är både svenska och internationella. Bland annat har vi hjälpt Ner-i-Vikt.se att öka sin omsättning med närmare 70 %, samtidigt som de har minskat sina kostnader för sponsrade länkar med nästan 180 %. Idag är Ner-i-Vikt.se ett Europaledande företag när det gäller viktminskningspreparat på internet. Städföretaget Hjälp Hemma har vi också hjälpt att växa och de har på bara två år lyckats gå från 2 anställda till hela 47 stycken! Så vill du öka din kundkrets, bli mer synlig på marknaden och expandera ut på den europeiska – kontakta MarketingLab.

Alla som jobbar på MarketingLab har många års erfarenhet från marknadsföring online. Grundaren Per Gustafsson har till exempel sedan 2006 anordnat SEO-möten för eliten inom Sverige. Lösningarna skräddarsys så att de passar just din verksamhet och dina behov. På det viset kan du raskt se resultat. Idag behövs effektiva strategier för marknadsföring online, du vet säkert vilken konkurrens som råder där ute. Vi på MarketingLab ser på entreprenörskap som något vackert och spännande.

Har du en verksamhet online som behöver växlas upp? Du når MarketingLab på telefon +46703662680 eller via vår webbsida www.marketinglab.se. Vi finns också tillgängliga på Twitter, Linkedin och Seo-proffs, samt en rad andra platser. Alla länkar finner du under fliken ”Blogg” på webbsidan.

No related posts.