anlita städhjälp för att få mer tid över till familj och fritidsaktiviteter.

Fler och fler väljer idag att anlita städhjälp för att få mer tid över till familj och fritidsaktiviteter. Funderar du också på att göra det? Titta i så fall närmare på vad städföretaget Rent Hemma har att erbjuda. På vår hemsida www.renthemma.se hittar du mer information. Här kan du enkelt boka tid för en provstädning. Just nu kostar det inte mer än 99 kronor i timmen (efter RUT-avdrag). Om du har frågor eller vill ha hjälp med att boka, ring oss på 08-120 509 10 eller skicka e-post till info@renthemma.se.

Vår arbetsplats är ditt hem. Med Rent Hemma kan du känna dig trygg. Samtliga våra medarbetare genomgår en gedigen internutbildning, som bland annat inkluderar städteknik och materialkunskap. Vi är också väldigt noga med hur vi väljer vår personal. Alla anställda måste uppvisa utdrag från belastningsregistret samt skriva på ett sekretessavtal. Skulle några skador uppstå i samband med städning vill vi att du dokumenterar och anmäler detta så snabbt som möjligt. Rent Hem har en ansvarsförsäkring hos Folksam på upp till 10 miljoner kronor. Denna täcker eventuella skador orsakade av våra anställda.

Kunder tillhandahåller städmateriel. Vi på Rent Hem använder oss av de medel och redskap som du är bekväm med och som är anpassade till ytor och material i ditt hem. För att vi ska kunna utföra bästa möjliga arbete ber vi att du vid första tillfället är med under 15 minuter och så att vi tillsammans kan gå igenom bostaden och diskutera speciella önskemål. Med Rent Hemma får du ett företag med lång erfarenhet i branschen. Surfa in på vår hemsida RentHemma.biz och läs mer.

No related posts.