Apple MacBook Air MC966

Apple MacBook Air MC966
Att köpa en laptop ligger definitivt i tiden. Du vill ju ha bästa möjliga prestanda till det lägsta priset – med den största flexibiliteten. En laptop är betydligt lättare att ta med sig överallt – än en stationär dator är. Den är även betydligt mer kraftfull och bra att jobba med än en surfplatta är. Så det är inte märkligt att de flesta köper en laptop när de ska till att köpa en ny dator.
På www.laptops.se har man plöjt igenom över 2000 laptopprecensioner och fått fram de som visat sig ha flest toppbetyg inom olika prisklasser. I toppklassen hittar du en av testvinnarna Apple MacBook Air MC966. Denna exklusiva laptop har ett bakgrundsbelyst tangentbord som gör det möjligt att fortsätta se tangentbordet, även när det är mörkt. Den integrerade ljussensorn känner av förändringar i ljus och justerar automatiskt skärmens ljusstyrka och tangentbordets belysning.
MacBook Air är utrustad med Intel i5 -processor på 1,6 GHz för ännu mer kraft vid dina fingertoppar. Denna processor har en cache på 3 MB RAM och 4 GB för extra fart.
Med ett flashminne på 256 GB får du tillgång till dina data upp till två gånger snabbare än med en vanlig hårddisk. Detta gör även uppstarten av datorn mycket snabbare.
Trots sin ringa storlek erbjuder MacBook Air kvalitetsstereoljud. Med datorn följer operativsystemet Lion System OS 10,7.
Du kan också gå in på www.laptops.se och kolla in någon av de andra datorerna i toppklassen eller de lägre klasserna.

Related posts:

  1. Apple MacBook Pro MC725