Är du ute efter en ny vinterjacka? Ta då en närmare titt på kvalitetsmärket Canada Goose.

Är du ute efter en ny vinterjacka? Ta då en närmare titt på kvalitetsmärket Canada Goose. Företaget tillverkar stilrena ytterplagg för alla vinterklimat. Vi hjälper dig att hitta en jacka till ett överkomligt pris. Gå till hemsidan canada goose jacka.se så får du hjälp med att hitta de bästa erbjudandena på nätet.

Canada Goose, som från början hette Metro Sportswear Ltd., grundades redan 1957 av den polske immigranten Sam Tick. Tack vare ett metodiskt arbete med dunblandningar tog Canada Goose fram plagg med överlägsen kvalitet. Idag innesluter deras dunjackor värme upp till tre gånger bättre per viktenhet i jämförelse med konkurrenter som använder sig av syntetiska material. På så sätt kan Canada Goose erbjuda mer funktionella och mindre bylsiga kläder.

Företaget fortsatte i relativt liten skala fram till början av 1990-talet när det började expandera in på den europeiska marknaden. År 2010 öppnades det första Stockholms-kontoret. På bara ett årtionde har Canada Gooses nettovinst ökat med omkring 3000% och försäljningen fortsätter att öka Europa, USA och Asien.

I Sverige ökar näthandeln i en lavinartad takt. Att köpa kläder online kan dock vara knivigt. Ett alternativ är att först gå till en affär och prova ut rätt storlek. Många e-butiker erbjuder fri retur. Om plagget inte passar är det bara att skicka tillbaka det. En tredje möjlighet är att du själv mäter. Många tillverkare skriver ut plaggets mått i sina annonser. Gratistjänsten www.canadagoosejacka.se har tagits fram för att hjälpa den enskilde e-konsumenten.

Innan du bestämmer dig ska du ta dig tid och se över dina alternativ. Surfa in på www.canadagoosejacka.se. Vi hjälper dig att hitta det du behöver!

No related posts.