Balkong, Goda utsikter för en god utsikt

Goda utsikter för en god utsikt
Har du en havsutsikt om du använder dig av två speglar och en lång kvast – ja, då har du ingen havsutsikt. Men det finns faktiskt ett sätt att skaffa dig denna utsikt. Antag att du kan ta två rejäla kliv rakt ut från fönstret – i stället för att luta dig ut och titta runt hörnet med speglar. Då kan du bara vända dig åt sidan och se havet breda ut sig.
Och, nä du behöver vare sig kunna flyga eller gå på lina för att en sådan konst ska bli möjlig. Det du behöver är en balkong!

Bygg en balkong, sätt ut ett bord och ett par stolar och så vips har du den mest fantastiska oas med havsutsikt du kan tänka dig.
Men då uppstår nästa fråga: hur bygger du en balkong? Det gör du inte. Du hittar någon annan som gör det åt dig. Att bygga en balkong är en komplicerad sak.

Du behöver bygglov, och tillstånd från bostadsrättsföreningen. Vidare ska balkongen utformas så den passar miljön samt fästas stabilt och säkert. Sist, men inte minst, ska ett hål göras i din vägg så att en balkongdörr kan installeras. Inget av detta är något som händige Knut som din kompis, kompis känner kan fixa. Du behöver kompetens. Ett ställe där du hittar det är hos Fästeb Bygg AB. De har över 20 års erfarenhet av att bygga balkonger. På deras hemsida www.fasteb.sehittar du bilder och information. Du har goda utsikter.

No related posts.