Bensinkort

Funderar du på att skaffa ett bensinkort? Kolla på in informationssajten Kreditkortinfo. Här hittar du all den information som du behöver ta del. På Kreditkortinfo kan du också läsa om andra korttyper.

Eftersom det finns ett ganska stort antal bensinkort att välja mellan så är det alltid en god idé att ta sig tid till en jämförelse. Vanligt är att man skaffar bensinkort hos den mack som man oftast tankar hos.
Du kan bland annat skaffa bensinkort hos OKQ8, Statoil, Shell, Preem och Hydro. Väljer du att skaffa ditt bensinkort hos OKQ8 så får du en del av återbäringen. Kreditkortinfo understryker att OKQ8 erbjuder tre typer av bensinkort. Ett kontantkort, ett kreditkort samt OKQ8 MasterCard.

Även Statoil samarbetar med MasterCard. En fördel med Statoil är att de också kan erbjuda bensinkort till studenter och personer under 26 år. Som innehavare av ett bensinkort hos Statoil får du rabatt på bensin. Detta oberoende av om du väljer att tanka på en bemannad eller obemannad station.

Om du väljer att skaffa ett bensinkort hos Shell så kan du välja mellan ett med eller utan koppling till MasterCard. Kortet Shell MasterCard ger dig rabatt på bensin. Men det ger dig också rabatter på andra inköp, inte bara på bensinstationen.

Preem har ett liknande bensinkort. Det ger dig rabatt på försäkringar, hotell och böcker. Skulle du råka ut för en trafikolycka så betalar Preems bilassistans din självrisk. Kreditkortinfo tipsar dig också om att Preems bensinkort ger dig rabatt hos bildelskedjan Micro.

Vill du komma i kontakt med Kreditkortinfo kan du nå dem via e-postformuläret som du hittar på hemsidan. Hos Kreditkortinfo kan du också hitta information om en rad andra typer av kredit- och kontokort. Du får också tips på hur du kan skydda ditt konto från bedrägeri.

No related posts.