Billigt elavtal

Billigtelbolag

Billigtelbolag är sajten för dig som tycker att du betalar för mycket för din el. Genom att använda dig av gratistjänsten hos Billigtelbolag kan du tjäna upp till flera tusenlappar om året. Kolla in Billigaste elbolaget redan idag!

Att använda sig av Billigtelbolags tjänst är mycket enkelt. Allt du behöver göra är att surfa in på Billigtelbolag och fylla i inom vilket postnummerområde du bor. Sedan plockar Billigtelbolag fram det billigaste alternativet åt dig. I Billigtelbolags jämförelse ingår samtliga aktörer på marknaden.

I samband med att du tecknar ett nytt elavtal är det viktigt att du gör ett aktivt val av avtaltalstyp. Om du inte har gjort något sådant val så kommer du betala ett tillsvidarepris, som är onödigt dyrt. På marknaden idag skiljer man mellan tre olika typer av grundavtal.

Dessa är fasta, rörliga och mixade avtal. Väljer du att teckna ett fast avtal så löper det i regel över ett år i taget. Fast avtal ska du välja som är beroende av att veta ganska exakt vad din elräkning kommer att landa på.

Rörliga avtal är beroende av utvecklingen på den nordiska elbörsen. Det innebär att priset på el kan variera ganska kraftigt över året. I långa loppet är det dock billigast att ha ett rörligt avtal. Ett mixat avtal består av 50 % rörligt, och 50 % fast avtal.

Avtalet är dock inte allt när det gäller att pressa ner sina elkostnader. På Billigtelbolag hittar du massor av tips på hur du kan bli klimatsmart. Genom att göra ganska små förändringar så kan du spara mycket pengar. Mer information om elmarknaden och avtal hittar du på den svenska sajten Billigelbolag.

Related posts:

  1. Billig el direkt