Bingo på nätet

Bingogubben

Kolla in den svenska informationssajten Bingogubben. Här hittar du som gillar bingo mängder av intressant läsning. Bingogubben ger dig bland annat recensioner av de hetaste bingosajterna just nu.

Att spela bingo är en svensk folksport. Men i takt med att de klassiska bingohallarna börjat försvinna, och att TV-programmet Bingolotto inte längre drar någon storpublik, så har bingospelarna flyttat ut på nätet.

Idag finns det en uppsjö av olika bingosajter, både svenska och utländska. Innan du registrerar dig som medlem på någon av dessa är det en god idé att läsa de recensioner som du hittar hos Bingogubben.

Några av de sajter som Bingogubben lyfter fram är Unibet Bingo, Ladbrokes Bingo, Maria Bingo, Miss Bingo, Bertil Bingo och Betsson Bingo. När du väl har hittat en bra sajt, som dessutom kan ge dig ett schysst välkomsterbjudande så är det bara för dig att registrerar dig som medlem.

Att bli medlem på en bingosajt går mycket snabbt och enkelt. När du har laddat ner mjukvaran och fyllt på ditt spelkonto så är det bara till att sätta igång. Kom dock ihåg att det kan vara smart att göra upp tydlig budget för sitt spelande.

Om du vill veta mer om hur det fungerar att spela bingo på nätet så ska du surfa in på den svenska informationstjänsten Bingogubben. Allt information som finns på Bingogubben är helt gratis för dig att ta del av. Har du några frågor? Mejla dessa direkt till Bingogubben. Adressen hittar du på hemsidan.

Related posts:

  1. Online bingo
  2. Bingo är ett gigantiskt folknöje