bonus vid pokerspel

Pokerbazar

Nybörjare när det gäller onlinepoker? Då finns det inget bättre sätt att öka på sin kunskap än att surfa in på Pokerbazar.se På denna utmärkta svenska informationssajt hittar du mängder av bra information.

Oavsett om det gäller vilka pokersajter som är heta för tillfället, eller om du ska fräscha upp dina kunskaper angående reglerna i Texas Hold Ém och Omaha. Pokerbazar är stället dit du ska vända dig för att bringa reda i pokerdjungeln online.

Först och främst ger Pokerbazar dig en grundkurs i allt som är bra och veta när man ska spela poker på nätet. De berättar exempelvis hur du ska gå tillväga beträffande pokerklienter och hur du tecknar ett användarkonto. En grundregel för seriösa pokersajter är att det aldrig accepterar spelare som är under 18 år.

Pokerbazar beskriver också på ett mycket lättfattligt sätt hur det fungerar med pokerbonusar. Informationssajten råder dig att inte titta alltför mycket på välkomstbonusen. De viktiga är ju egentligen de bonusar som kommer sedan, exempelvis vecko- och månadsbonusen.

Det råder en mycket stor konkurrens mellan de olika pokerrummen på nätet. Och i jakten på kunder handlar det i mångt och mycket om att knyta till sig lojala spelare. Detta kan ske på flera olika sätt. Vanligt är också att du som medlem på en pokersajt får mer pengar att spela för ifall du lyckas värva en kompis till sajten.

Vidare berättar Pokerbazar om fördelen med att spela på en svensk pokersajt. Det finns också utländska aktörer som erbjuder svensk support, vilket är ett stort plus i kanten. Ligger din pokersajt inom EU/EES så slipper du dessutom att betala skatt på eventuella vinster. Kom ihåg att ditt spelande är tänkt att vara en hobby, inte ett sätt att försörja sig.

Related posts:

  1. Nätpoker och bonus