Dags för drevservice?

Dags för drevservice? Om du och din båt är hemmahörande i Stockholmstrakten så kan verkligen Djursholms båtvarv rekommenderas. När du lämnar in din båt för drevservice hos Djursholms båtvarv så kan du vara säker på att den får en behandling i toppklass.

Personalen som arbetar för det familjeägde och anrika företagets Djursholms båtvarv har allt som man kan kräva: professionalitet, effektivitet och vänlighet. Djursholms båtvarv tar verkligen hand om dig och din båt.

Att boka in sin båt för drevservice hos Djursholms båtvarv tar bara någon minut. Allt du behöver göra är att surfa in på företagets hemsida och välja den aktuella tjänsten ur Djursholms båtvarvs serviceutbud.

Du anger vilket datum och vilken tid som du vill få servicen utförd. Och när du lämnat in din båt hos Djursholms båtvarv behöver du knappast vänta länge på att få tillbaka den. Företaget har som målsättning att din båt ska vara leveransklar inom 48 timmar efter avlämning.
Värt att veta om Djursholms båtvarv är också att de hjälper dig när det kommer till försäkringsskador. Djursholms båtvarv samarbetar med en lång rad olika försäkringsbolag och hämtar, besiktigar och utför reparationer. Så efter att du gjort din skadeanmälan hos ditt försäkringsbolag så kan du ta kontakt med Djursholms båtvarv.

Om det skulle vara så att du har några frågor rörande drevservice eller andra tjänster som Djursholms båtvarv erbjuder så ska du inte tveka att ta direkt kontakt med företaget. Du når Djursholms båtvarv på telefonnummer 08-755 19 09 eller på mejladressen info@djursholmsbatvarv.se.

Djursholms båtvarv grundades 1935. Och med den samlade erfarenhet och kunskap som ackumulerats i företaget under de snart 90 år man varit i branschen så kan du tryggt hoppa ombord och anlita detta genuina företag. Geografiskt återfinns Djursholms båtvarv på ön Stora Skraggen, 15 minuter från Stockholms city.

No related posts.