De flesta svenskar måste låna pengar när det blir dags att köpa ny bil

De flesta svenskar måste låna pengar när det blir dags att köpa ny bil. Detsamma gäller vid köp av bostad och andra större utgifter. Numera erbjuder de flesta banker och långivare speciella billån. Dessa är oftast ganska förmånliga, eftersom långivaren kan ta fordonet som säkerhet. Jämfört med andra typer av lån är räntan låg och den initiala kontantinsatsen liten. Den som läser på och kollar med flera långivare kan ofta pressa räntan ytterligare och spara mycket pengar. Det är dock en tidsödande process. Nu finns det hjälp att tillgå. Det oberoende nätombudet jämför 17 banker och kan på det sättet förmedla billiga lån. Besök oss idag på http://www.lånapengar.at eller ring 0770-455 903.

Idag finns det långivare som helt fokuserar på finansiering av fordon. MyMoney är ett exempel. Hur ditt lån ser ut beror dels på bilen du vill köpa, dels på en bedömning av din kreditvärdighet. Ju mer ordnad privatekonomi du har desto lättare är det i allmänhet att teckna ett lån med förmånliga villkor. När du ansöker om att låna pengar via Lånapengar.at genomför vi alltid en sedvanlig kreditprövning.

Det vanliga är att låntagaren måste ha fyllt 18 år, ha en fast bostad i Sverige samt tjäna minst 100 000 kronor per år. Dessutom kan du inte ha ett skuldsaldo. För billån kan dock kraven ibland vara lite striktare. Ikanobanken, till exempel, kräver att du har fyllt 20 år och att du tjänar 120 000 kronor. SEB är ännu strängare. Här måste du ha fyllt 22 år och ha en inkomst på minst 150 000 kronor. Surfa in på www.lånapengar.at och läs mer om villkor för att få låna.

Related posts:

  1. Låna-pengar.at är den perfekta tjänsten
  2. Låna Pengar online nu
  3. Hur mycket pengar måste du låna för att bli en äkta feodalherre