Den som har hus vet att det inte räcker att städa och göra rent inomhus.

Den som har hus vet att det inte räcker att städa och göra rent inomhus. Det är minst lika viktigt att sköta underhållet av exteriören. Fasader och tak bör i normala falla göras rent ungefär en gång vartannat år. Om man låter beläggningar av alger, mögel och andra föroreningar sitta kvar kan de skapa stora problem i förlängningen. En väl utförd fasadtvätt förskönar inte bara huset, den gör även att fastighetens värde går upp och förlänger ytmaterialens livslängd. Fasadtvätt är komplicerat och innebär även vissa risker. Du bör därför överlåta arbetet år professionell personal.

Att på egen hand leta fram kvalitetssäkrade hantverkare med rätt kompetens är emellertid i många fall inte så lätt. Visst går det att ringa runt till alla firmor du hitta i Gula sidorna, men det kan ta sin tid. Då är det bra mycket smidigare att utnyttja www.fasadtvätt.org. Här kan du registrera en intresseanmälan, vilket inte behöver ta mer än någon minut. Skriv några rader om vad du behöver hjälp med samt fyll i dina kontaktuppgifter. När du skickat in tar vi hand om resten. Vi sköter kontakten med tvättfirmorna och tar fram offerter. Vår service är dessutom helt utan kostnad. Visst låter det enkelt? Vid eventuella frågor är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst. E-postadressen är info@fasadtvätt.org.

Olika tvättfirmor skiljer sig både i kompetens och i pris. Med hjälp av www.fasadtvätt.org kan du vara säker på att hitta en kvalitetssäkrad service. Vi arbetar uteslutande med leverantörer som våra uppfyller strikta krav på kunnande och professionalitet. Välkommen till www.fasadtvätt.org!

No related posts.