e-Boken, Den digitala revolutionen

Den digitala revolutionen har i viktiga avseendet förändrat vår vardag. Ett tydligt exempel är våra läsvanor. Med e-böckernas och läsplattans inträde i våra liv har det blivit möjligt att transportera ett mindre bibliotek i innerfickar. Tidiga versioner av Kindle, Bokon och Dito gjorde det möjligt att köpa och läsa digitaliserade utgåvor av böcker, tidskrifter och tidningar. Ofta var man dock tvungen att handla och ladda ner via sin dator. Nu har läsplattan blivit mer mobil.

Med nyare versioner av läsplattor kan du koppla upp dig mot butiker och biblioteket i princip när som helt, oavsett var du befinner dig. På så sätt kan du alltid ladda ner och läsa vad du känner för. Nu behöver du inte nöja dig med det magra utbud som brukar finnas i kiosken på flygplatsen eller tågstationen längre. Övergången till digitaliserat material möjliggör också en utveckling mot bredare läsupplevelser som även omfattar ljud, bild, video och interaktiva element. Vi lever i en spännande tid. P, du vill hålla koll på vad som händer på marknaden gå då till konsumentsajten www.läsplattor.eu.

Läsplattans skärm är vilsam för ögonen och batteriet behöver bara laddas någon gång i månaden. Med läsplattan maximerar du din upplevelse av litteratur, nyheter och magasin. Idag har ett flertal e-bokhandlare satsat på specifika läsare. Amazon fortsätter att förbättra sin Kindle och svenska Adlibris satsar på Letto. På http://www.xn--lsplatta-0za.eu/lasplattor/ hittar du mer information om läsplattor. Besök oss och läs mer om vilka möjligheter den nya tekniken öppnar. Vi hjälper dig hitta den bästa läsplattan.

No related posts.