elpriser och elavtal

Kolla in den svenska infosajten Elpris.biz. Hos http://www.elpris.biz kan du få hjälp med att sänka dina elkostnader med upp till flera tusen kronor om året. Elpris.biz har en mycket smidig jämförelsetjänst som du kan använda dig av helt gratis.

I en tid då elpriserna är höga så behövs en tjänst som Elpris.biz mer än någonsin. Många svenskar upplever kanske elmarknaden efter avregleringen som en djungel där det är svårt att navigera sig bland alla aktörer.

Med hjälp av Elpris.biz jämförelsefunktion så kan du dock hitta marknadens bästa avtal på bara några sekunder. Allt som krävs är att du surfar in på www.Elpris.biz och uppger ditt postnummer. Därefter plockar Elpris.biz fram en lista på alternativ till dig.

Då du tecknar ett nytt elavtal så ska du ta ställning till ifall du önskar ett fast eller rörligt avtal. Det fasta avtalet rekommenderas till dig som är i behov av att ha ganska bra koll på vad din elräkning kommer att landa på i slutet av månaden.

För denna trygghet så får du emellertid i långa loppet betala ett något högre pris än om du valt ett rörligt avtal, där priset står i relation till utvecklingen på den nordiska elbörsen NordPool.

Förutom själva avtalet så kan du också minska dina elkostnader genom att bli mer energismart. På den Elpris.biz hittar du mängder av tips på vad du kan göra för att minska på din konsumtion. Ofta krävs inte speciellt stora omställningar för att man ska kunna spara in rejält med pengar. Läs mer på http://www.elpris.biz/byta-elleverantor/

Related posts:

  1. jämföra elpriser
  2. Billigt elavtal
  3. Elpriser & billig el