En grundläggande premiss för att en arbetsplats ska fungera är att det är rent och snyggt

En grundläggande premiss för att en arbetsplats ska fungera är att det är rent och snyggt. Ostädade kontor är inte bara osmakliga och oestetiska. Förekomst av damm och andra föroreningar medför en direkt hälsorisk. Flera studier har belagt att allergi och överkänslighet ökar i otillräckligt städade miljöer och i miljöer med låg städfrekvens. Var kan man hitta ett pålitligt och kompetent städbolag? Ett sätt är förstås alltid att fråga runt bland vänner och bekanta. Om du har tur kan någon peka dig i rät riktning. Samtidigt får du knappast en övergripande bild av marknaden på det sättet. Det kanske finns aktörer som kan erbjuda ännu bättre service och till lägre pris.

Enda sättet att noggrant sondera marknaden är att använda sig av www.KontorsStädning.com. Denna webbaserade service är helt utan kostnad och har tagits fram för att underlätta sökandet efter städkompetens. Här kan du enkelt lämna en förfrågan – det tar inte mer än någon minut – så återkommer vi med offerter. Har du frågor om oss eller vår service så är du alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst. Telefonnumret är 08-12 345 och e-postadressen info@kontorsstädning.com.

Genom www.kontorstädning.com hittar du ett prisvärt städbolag som ser till att hålla ditt kontor fritt från allergener och andra skadliga ämnen. Allt som krävs är att du lista dina kontaktuppgifter och ger oss en kort beskrivning av dina städbehov. Fyll i webbformuläret och skicka in, sedan tar vi fram offerter från lämpliga företag. Med vår hjälp kan du spara både tid och pengar. På www.kontorsstädning.com får du hjälp med att hitta rätt städbolag!

No related posts.