Expekt Poker är ett ledande internationellt spelföretag

Expekt Poker är ett ledande internationellt spelföretag. Expekt, som har svenska rötter och som etablerades redan 1999, har idag sitt huvudsäte i Gzira på Malta. Företagets omkring 150 anställda tar hand om runt 1,5 miljoner kunder. Expekt Poker står för ett ansvarstagande spelande. För att spela här måste man ha fyllt 18 år. Dessutom arbetar företaget aktivt mot spelberoende. Bland annat deltar man i ett forskningssamarbete som även inbegriper Uppsala universitet och Brigham and Women’s Hospital (en partner till Harvard Medical School). Förhoppningen är att forskningen ska hjälpa till att ta fram verktyg som Expekt Poker kan implementera för att förebygga osunt spelande på sina sajter.

Expekt Poker belönar återkommande kunder, bland annat genom ett generöst utformat VIP-program. Ju mer frekvent du återkommer, desto större är bonusen.

I grund och botten är poker ett psykologiskt spel. Det gäller att lära känna sina motspelare så att man bättre kan förutsäga när de kommer att lägga sig och när de kommer att satsa. För allt om nätpoker, gå till pokergubben.se.

Related posts:

  1. Spela poker på nätet
  2. Populära gamblingsajter
  3. “The Poker Brat” – pokervärldens värsting
  4. Att vara pokerspelare
  5. Saker att vara uppmärksam på när du spelar poker