Fem säkra tips som gör det lätt att få rent hemma

Fem säkra tips som gör det lätt att få rent hemma
Att komma hem till en stökig lägenhet är inte speciellt kul. Det finns inget som tar musten ur en så mycket som att mötas av en stökig och smutsig lägenhet när man haft en lång och ansträngande dag på jobbet. Det enda som tar musten ur en mer är att faktiskt sätta igång och städa. Och det känns som om städning hemma är ett evighetsprojekt. Man hinner knappt bli klar innan det är lika stökigt igen. Men här följer fem sätt att städa hemma som är både enkla och snabba.

1. Högtryckspruta
En högtryckspruta är inte så dyr att köpa in – och går även att hyra om du inte vill lägga de pengarna. Med högsta inställningen på trycket går det som en dans att göra rent hus hemma.
Nackdel: det blir väldigt, väldigt blött – vilket i sig är lite besvärligt att åtgärda.

2. Bensin och tändsticka
Häll bensin på strategiska ställen i din lägenhet och tutta fyr. Det går snabbt och allt skräp och smuts försvinner garanterat.
Nackdel: allt försvinner. Och lämnar kvar förkolnade rester och aska – som i sig är lite besvärliga att åtgärda.

3. Inbjudan
Sätt upp en lapp med din adress på stan och berätta att du har mycket av värde hemma. Skriv även att du kommer lämna dörren olåst när du åker på semester. När du kommer hem finns det alltid någon som varit hemma hos dig och länsat lägenheten på allt du äger.
Nackdel: risken finns att du bara blir av med värdesaker och att allt skräp lämnas kvar

4. Afrikanska soldatmyror
Skaffa en koloni afrikanska soldatmyror. De äter allt. Precis allt.
Nackdel: att bli av med myrorna när de ätit upp allt. Ingen lätt match.

5. Hjälp Hemma
Anlita städfirma stockholm Hjälp Hemma. De skickar en kompetent och kollektivansluten städerska med jämna mellanrum och ser till att ditt hem är städat och rent genom hemstädning stockholm.
Nackdel: du mister chansen att leka med högtryckspruta, tändstickor och afrikanska soldatmyror. Men om du väljer du lösning 1-4 kan lösning 5 åtgärda de andra lösningarnas nackdelar. Läs mer om Städtjänst,  Veckostädning & Månadsstädning

No related posts.