Finn den unika du genom att blanda och ge

Finn den unika du genom att blanda och ge
Det kan vara svårt att veta vad som egentligen är en själv. Att välja ett smycke eller ett klädesplagg kan vara nog så svårt. Framförallt om du gärna vill uttrycka vem du är med hjälp av kläder och smycken. Men då kan det faktiskt vara en bra ide att helt enkelt prova och se. Om du vågar. Blanda lite olika. Utmana dig själv. Hur mycket vågar du blanda? Hur unik vågar du vara?
Prova att gå in på smycke.eu och kolla på deras stora utbud av hundratals olika smyckesmärken och se om du hittar något som du skulle våga bära upp. Vågar du?
Skulle du till exempel våga blanda av märkena nedan?
”Disney Coutures smycken består av olika Disneyfigurer som ringar, halsband, örhängen med mera. Märket har kommit att bli mycket populärt och bärs idag av flera stjärnor som Jessica Simpson, Lindsey Lohan och Nicole Richie. Designen på smyckena är lekfull och spännande, och sticker definitivt ut i mängden. Och även om smyckena har en tydlig Disneyprägel så är det på något sätt så att det helt tar över. Flera av smyckena har en design som mycket väl kan tilltala dig som aldrig har sett en enda Disneyfilm.”
SoBling är en smyckesåterförsäljare på nätet. Företaget ägs och drivs av Svenska Smyckegruppen AB. Hos SoBling hittar du klassiska smycken från märken och designers som Ole Lynggaard, Thomas Sabo, Efva Attling och Snö of Sweden.”
Utmana dig själv och se vad som händer!

No related posts.