Flexibla lån

Att låna mindre summor går snabbt och enkelt. Allt du behöver är en mobiltelefon. Men innan du ansöker om ett SMS-lån bör du kolla in sajten LånPengar. Här kan du läsa om en rad olika saker som är bra att tänka på i samband med att du låna pengar via mobilen.

LånPengar är en sajt som riktar sig till dig som är i behov av att låna pengar och inte viktigt vet hur det fungerar. När det gäller SMS-lån är detta en marknad som ökat explosionsartat under de senaste åren. Det finns en rad olika aktörer på marknaden som konkurrerar om kunder.

Därför råder LanPengar.se dig att alltid ta dig lite extra tid och kolla igenom de olika långivarnas villkor. När det gäller SMS-lån brukar lånesumman vara på omkring 1 000 till 5 000 kronor. Du ansöker direkt via mobilen, och inom 15 minuter kan pengarna vara på ditt konto.

Ansöker du om ett SMS-lån under en helgdag kan du dock vara tvungen att ge dig till tåls till nästa vardag. LånPengar understryker vikten av att fundera på huruvida du verkligen behöver låna pengarna innan du gör din ansökan.

När du tecknar ett SMS-lån så betalar du i regel ingen ränta. Istället tillkommer en fast avgift. Denna avgift utgör ofta en ganska stor del av lånesumman. En förutsättning för att ditt SMS-lån ska beviljas är att du uppfyller de grundläggande villkoren.

Vanliga krav är att du har fyllt 18 år, samt har en fast bostad i Sverige. Om du sedan tidigare har betalningsanmärkningar kan detta innebära ett problem. Du kan också nekas ett lån, med hänvisning till att du har ett obetalt lån hos din aktuella långivare. Detta trots att lånet är återbetalt. Anledning till detta är att det kan ta lite tid innan betalningen registreras.

No related posts.