Glasögon från Escada

Glasögon från Escada
Företaget och modehuset Escada har idag butiker i över ett 60-tal olika länder. Dess huvudsakliga marknader är Nordamerika, västra och östra Europa samt Asien.
Escada grundades av Margaretha och Wolfgang Ley 1978 i München. Företaget stod snart ut med sina distinkta skapelser som presentera ovanliga kombinationer av färger, mönster och exklusiva broderier. Sedan juli 2008 är Dr Bruno Salzer tillförordnad VD med ansvar för design, marknadsföring och försäljning.
Escada omfattar segmenten Mode (Escada Couture och Escada Sport), accessoarer (väskor, skor och små lädervaror) och licenser (parfymer, glasögon och barnkläder).
Bland Escadas mer kända kunder brukar ses kungligheter. Bland annat kronprinsessan Victoria är en ivrig kund på Escada. Även i kungahusen runt om i Europa är Escada en vanlig syn på olika finare tillställningar och representationer. Givetvis har detta lett till att Escada även är populärt i de kretsar som umgås med kungahusen eller till alla dom beundrar det mesta som medlemmarna i kungahusen gör och på sig.
För många beundrare av både kungahusen och Escada är ett par glasögon från Escada en självklarhet. Du kanske tillhör dem som gärna köper glasögon från Escada – men tycker det är dyrt. Då kan du hitta dem billigt på www.glasogonmode.se. Här finns även en hel del andra glasögonmärken till bra pris. Som exempel Guess, Coach och Byblos.
Själva sidan är lättöverskådlig och ger dig tillgång till ett stort antal olika glasögonmärken. Här finns allt från de enklaste och vanligaste modellerna till de allra mest exklusiva som finns på marknaden.

Related posts:

  1. Köpa glasögon på nätet
  2. Glasögon på internet
  3. Guiden för glasögon och kontaktlinser