Hårtransplantation

Lider du av tunnhårighet och vill göra något åt det? Då kan det vara aktuellt med en hårtransplantation. Men innan du går vidare med detta, så är det alltid en god idé att surfa in på sajten Plastikkirurgi. Här hittar du mängder av bra information och användbara tips.

Tunnhårighet är något som kan uppstå i tidig ålder. Ofta tycker man att det är genant, och väljer därför att bära huvudbonad i så hög utsträckning som möjligt. Vanligt är också att man försöker behandla sig själv med diverse preparat som minskar fällningen.

Ett bra alternativ i denna situation kan vara att söka professionell hjälp. Det finns en rad olika klinker runt om i Sverige som erbjuder hårtransplantationer. Ta kontakt med flera för att be om konsultation. Det är i regel gratis. Välj sedan den klinik som du känner dig tryggast med. Pris är något som du måste sätta i andra hand.

När du talar med en sakkunnig är det av yttersta vikt att du ställer mycket frågor. På så vis minskar risken för att du ska få orealistiska förväntningar, och därmed bli missnöjd över slutresultatet.

Vanligt är dock att du får en skriftlig garanti som utlovar en viss utväxt. Kom dock ihåg att det kan ta runt 6 månader innan du ser något egentligt resultat. Ingreppet går i regel till så att hår tas från nacken, som sedan flyttas till det område på huvudet där det är glesare. Behandlingen tar vanligen ungefär fyra timmar i anspråk.

Du ska vara medveten om att du kommer att få en liten ärrbildning i nacken. Ärret täcks dock av omkringliggande hår. Tänk också på att det i samband med en hårtransplantation kan uppstå svullnader och infektioner. Det kan även förekomma efterblödningar. Du bör vara i god fysisk kondition för att genomföra ingreppet. mer om fettsugning och  om bröstförstoring

No related posts.