Hotellrum i Köpenhamn

Den lille havfrue, röda korvar, Magasin du Nord och Rosenborgs slott – Köpenhamn är en riktig pärla att turista i! Köpenhamnfakta.se är din nya och kompletta guide till den charmiga huvudstaden, välkommen in och ta del av vår kunskap, du kommer att lära dig massor!

Köpenhamnfakta.se är en nystartad guide om Köpenhamn, där vi har samlat så mycket som möjligt av fakta och information om staden. Vi vill kunna erbjuda lättlästa, korta men samtidigt faktaspäckade artiklar om Köpenhamn, så att du snabbt kan lära dig det du vill. Vårt mål är att kunna ge dig en heltäckande bild av danskarnas huvudstad, utan att för den skull gå in för mycket i detalj på något. Önskar du mer information om en viss företeelse letar du dig helt enkelt vidare.

Letar du efter tips om bra hotell i Köpehamn? Vi har massor av förslag! Söker du köpcenter kan Fields of Copenhagen och Magasin du Nord rekommenderas. Vill du shoppa second hand och vintage bör du bege dit till området Pisserenden. Här hittar du mängder av secondhand-butiker där du kan fynda ordentligt. Räkna dock med att Köpenhamn är en ganska dyr stad jämfört med Sverige, men med tanke på hur billigt det är att ta sig hit så tjänar du ändå in på det.

Köpenhamn har också ett bra utbud av hotell i alla möjliga prisklasser. På Köpenhamnfakta.se tipsar vi både om lyxiga hotell och lite billigare budgetvarianter. Den som verkligen vill leva billigt bör läsa artikeln om vandrarhem i Köpenhamn, där du hittar ett flertal mycket bra råd. Vi tipsar naturligtvis också om vilka olika resealternativ det finns för att ta sig till staden, som buss, tåg och flyg till Köpenhamn.

Vi hoppas och tror att du ska ha mycket nytta av Köpenhamnfakta.se och att du lämnar sajten med mängder av ny kunskap. Välkommen till din kompletta guide över Köpenhamn!

No related posts.