Idag växer nätspelandet som aldrig förr. För ett par år sedan genomförde GSN Games Network

Idag växer nätspelandet som aldrig förr. För ett par år sedan genomförde GSN Games Network en undersökning av nätspelsindustrin. Denna visade att människor spelade både för att koppla av och för att stimulera järncellerna. Mer än 60 procent av de tillfrågade uppgav att de spelade mer än 11 timmar i veckan. Spel med alltför komplicerade instruktioner är mindre populära. Användare söker sig istället till enklare spel när de tar en paus från arbete eller vill koppla av. Ett av de spel som växer allra snabbast är bingo. Idag finns det ett flertal spelsajter som utvecklats specifikt för bingo – exempelvis Miss Bingo, Mariabingo, Bingo Bongo och Bertil Bingo – men även större ombud som anrika Ladbrokes och Unibet tillhandahåller ett flertal varianter av bingospel. På bingobolaget.se hittar du mer information om var du kan spela nätbingo. Vi hjälper dig att hitta de bästa sajterna och de mest attraktiva erbjudandena.

Att bingo bygger på enklar regler är något som spelare uppskattar. En annan orsak som gör spelet populärt är att en omgång går relativt snabbt. Tack vare snabbheten kan du använda bingon för att ta en kort paus under arbetsdagen, när du står och väntar på något eller när du sitter på bussen. Nätbingon gör att du aldrig behöver ha en tråkig stund.

Genom alla tider har bingon varit ett sätt för människor att mötas. Trots att alltfler väljer nätbingo framför den lokala bingohallen så är det fortfarande så. Nästan samtliga spelombud erbjuder chattrum där under avslappnande former kan träffa och lära känna dina medspelare. Om du är intresserad av att börja spela nätbingo, besök i så fall www.bingobolaget.se.

Related posts:

  1. Onlinebingo
  2. Spela bingo