Jämför bilförsäkring

Bilförsäkrarna

Bilförsäkrarna är sajten för dig som är på jakt efter en ny bilförsäkring. Surfa in på Bilförsäkrarna redan idag. Du kommer inte att ångra dig. Hos Bilförsäkrarna finns en mycket smidig jämförelsetjänst där tio försäkringsbolag ingår.

Att på egen hand hitta den bästa bilförsäkringen kan vara ganska omständligt. Därför finns Bilförsäkrarnas jämförelsetjänst, som för övrigt är helt gratis. Allt du behöver göra är att fylla i lite uppgifter om din bil och dig själv.

Detta gör du på nolltid. Resten fixar Bilförsäkrarna åt dig. I Bilförsäkrarnas jämförelse ingår följande försäkringsbolag: Folksam, Redo, Sveland, SalusAnsvar, Moderna, Länsförsäkringar, If, Gjensidige, Auro och Trygg Hansa.

I samband med att du tecknar en bilförsäkring så ska också ta ställning till vilket typ av försäkringsskydd som du anser att du behöver. Man skiljer på tre olika typer av bilförsäkringar. Dessa är trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring.

Trafikförsäkringen är obligatorisk, och din bil får inte rulla en meter utan den. Denna försäkring ersätter skador som åsamkats på någon annans fordon och egendom. Vidare ersätter den personskador för personerna i det andra fordonet.

Halvförsäkringen träder in ifall din bil skulle bli stulen, börja brinna eller få glasrutorna krossade. Vidare gäller halvförsäkringen ifall din bil skulle behöva bärgas.  Om du väljer att teckna en helförsäkring så ingår allt som återfinns i halvförsäkringen, men du blir också ersatt vid singelolyckor.

För mer information om bilförsäkring så ska du besöka sajten www.Bilforsakrarna.se Här hittar du mängder av intressant läsning. Om du är intresserad av annonssamarbete så kan du ta direkt kontakt med Bilförsäkrarna via ett e-postformulär som du hittar på hemsidan.

Related posts:

  1. Pensionsförsäkring där man sparar i fonder