Låna-pengar.at är den perfekta tjänsten

Låna-pengar.at är den perfekta tjänsten för dig som snabbt vill hitta marknadens mest förmånliga lån. Tjänsten är fristående och dessutom helt kostnadsfri. Surfa in på Låna-pengar.at direkt för att fylla i din ansökan.

Att fylla i en låneansökan hos Låna-pengar.at är en mycket snabb process. När Låna-pengar.at har fått in din ansökan så jämför de villkoren mellan 17 olika långivare.  Du behöver inte vänta länge för att få svar på din ansökan.

Via www.låna-pengar.at kan du låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet. De låntyper som Låna-pengar.at erbjuder är privatlån, billån och bolån. Skulle ditt lån bli beviljat så kan du själv välja återbetalningstid, mellan 1 till 12 år.

På Låna-pengar.at hittar du också en mycket praktisk kalkylator, som du kan använda dig av för att se hur stor månadskostnaden skulle bli. För att öka chansen till att din låneansökan ska bli beviljad så kan du skaffa dig en medsökande.

Du måste dock vara över 18 år för att få din ansökan beviljad. Vidare krävs det att du har en fast bostad i Sverige samt inte har något skuldsaldo. Din månadsinkomst måste överstiga 8 333 kronor. I samband med att du ansöker om ett lån via Låna-pengar.at så görs en sedvanlig kreditprövning.

Related posts:

  1. Låna Pengar online nu
  2. Jämförelese av Privatlån