övervikt och fetma förhöjer risken för ett flertal hälsoproblem

Idag är det vetenskapligt belagt att övervikt och fetma förhöjer risken för ett flertal hälsoproblem, däribland hjärt- och kärlsjukdomar, diabetes typ 2, högt blodtryck, infertilitet samt vissa former av cancer. Extra kilon sliter även på leder och kan dessutom leda till sömnstörningar och andningsproblem. Vi på Grace Wellness arbetar för att hjälpa människor som kämpar mot övervikt.

Övervikt är ett komplicerat problem som har många orsaksfaktorer. Grace Wellness har sedan starten 2008 verkat för att öka kunskapen om sambanden mellan vikt och hälsa. Vi har som ambition att bistå där den traditionella sjukvården för närvarande inte räcker till. Tillsammans med Per-Arne Öckerman, professor emeritus i klinisk kemi vid Lunds universitet och en auktoritet inom forskning kring näringslära, har vi arbetat fram ett flertal unika kosttillskott som hjälper dig att få bättre kontroll över vikt och som bidrar till att hålla kroppen frisk.

På ett rent fysiologiskt plan uppstår övervikt genom att en person kontinuerligt intar mer energi i form av mat och dryck än vad den gör av med. För att gå ner i vikt måste man således hitta en bättre balans mellan näringsintag och fysisk aktivitet. Reducer är ett kosttillskott med aktiva substanser, exempelvis grönt te, som främjar ämnesomsättningen och ökar fettförbränningen. Ett flertal vetenskaplig studier har påvisat detta samband. Dessutom har grönt te en hungerdämpande effekt. Reducer innehåller också l-karnitin, mullbärsextrakt, björkbladsextrakt, koreansk ginseng och svartpepparextrakt som alla på olika sätt bidrar till bättre viktkontroll.

För att läsa mer om de vetenskapliga studier som ligger till grund för Reducer, gå till www.grace-wellness.se. Här kan du även handla Reducer och andra preparat som bidrar till att öka ditt fysiska välbefinnande. Håll även utkik efter Multinutrient, ett nytt kosttillskott som lanseras inom kort. Läs mer på blogg.gracewellness.se eller gracewellness.info

Related posts:

  1. Kontrollerad viktminskning
  2. Övervikt