Saker att vara uppmärksam på när du spelar poker

Du har säker inte missat att poker är ett spel där man måste vara uppmärksam och leta tecken för att veta när man ska göra rätt drag. Internet är fullt av diverse råd om hur du ska gå till väga. Vissa är bättre, andra är sämre.
Ett råd säger att du ska låta korten vägleda dig. Exempelvis har det en särskild betydelse när du har fått spader knekt på handen. Kortet kan ha två olika betydelser – positivt eller negativt – där du får använda magkänslan för att avgöra vilket. I sin positivitet innebär kortet att du kan ha förtroende för dig själv och dina kort i denna spelomgång. Om det finns ett barn närvarande – lyssna på dettas råd. Om magkänslan ger dig negativa vibbar så ska du enbart känna misstro till spelets gång. En fientlig stämning säger dig att ligga låt. Om två familjemedlemmar vid bordet börjar gräla är det bara att lägga korten upp och ner på bordet och lägga sig.
Om du har lite vett i huvudet så har du redan avfärdat detta då detta är baserat på hur man spår i kort. Det har ingenting med poker att göra.
Poker handlar om att öva, spela disciplinerat och lugnt samt att läsa sina medspelares ansikte – inte ens egna kort. Många söker enkla och märkliga vägar till framgång – men på slutänden handlar allt om hårt arbete. Lär dig mer om pokerspel på nätet via http://www.pokerbonusen.se.

Related posts:

  1. Att vara pokerspelare
  2. Spela poker på nätet
  3. Spela poker online på nätet
  4. Private: Spela poker med rakeback