Sveriges Bingohallar: Skärholmen i Stockholm

Sveriges Bingohallar: Skärholmen i Stockholm

En gång i tiden fanns det i alla svenska samhällen en liten  biograf och en liten bingohall. Detta var på 1960 talet. Bingon hade precis slagit igenom och bingohallarna sköt upp som svampar i en septembervåt skog. Och ännu var det långt kvar tills en video fanns i varje Svenssons hem. Så under hela 60- och 70-talet kunde man hitta dessa två företeelser i de mest ansenliga små samhällen. Men på 80-talet kom då VHS-bandspelaren och folk kunde titta på film hemma, precis när de ville. Långsamt började biograferna försvinna bort. Sedan kom Bingolotto på tv, och därefter internetbingo – och då började bingohallarna tyna undan.
En ort som dock har klarat sig undan detta öde – minst sagt – är Skärholmen i Stockholm. Inte nog med att de har egen biograf – de har nordens största biokomplex. Med 18 salonger kan de servera upp till 18 0000 människor med film varje dag. I Skärholmen finns även bingohallen kvar. Och den frodas som aldrig förr, i denna lilla ort som blivit ett stort centrum. Bingo Skärholmen hittar du precis bredvid tunnelbanan och här kan du spela på både bingo och på automater. Här kan du komma och spela när de har Billiga dagen, Lördagsskoj, Söndagsutspel, Tokiga tisdagen och Onsdagsspel och mycket mer.
Men sedan finns det de som föredrar Netflix och internetbingo, och det ska man ju inte förakta på något vis. Vill du lära dig mer om internetbingo kan du gå in på http://www.bingospelare.se.

No related posts.