Vi fortsätter vara kunder i den bank där våra föräldrar öppnade vårt första konto

Det är ganska vanligt att vi fortsätter vara kunder i den bank där våra föräldrar öppnade vårt första konto. Många tycker att det blir enklast och tryggast på det sättet. Idag finns det ett stort antal långivare på den svenska finansmarknaden. För den som läser på finns det pengar att spara. Kanske kan du hitta ett mycket mer fördelaktigt lån hos någon annan bank. Det tar dock tid att jämföra lån mellan olika banker. Idag finns det en gratis nättjänst som kan hjälpa dig med det. Låna.at är en oberoende tjänst som förmedlar lån. Servicen är dessutom helt utan kostnad. Gå till http://www.Låna.at och läs mer.

Om du går via Låna.at så hittar vi det bästa lånet åt dig. Vi jämför lån hos inte mindre än 17 banker för att hitta de bästa villkoren åt dig. Du kan ansöka direkt via webformuläret som du hittar på sidan Låna.at. Vi erbjuder dessutom personlig rådgivning. Om du har några frågor eller funderingar kring lån är det bara att ringa vår kundtjänst. Du kan ringa som helst på dygnet. Telefonnumret är 0770-455 903. Vi hjälper dig teckna ett bättre lån.

För att låna måste du vara 18 år (för billån måste man vanligen vara 20 år) samt ha en fast adress i Sverige. Vidare får du inte ha ett skuldsaldo. Du måste ha en inkomst på minst 100 000 kronor per år. Via Låna.at har du möjligheten att teckna ett så kallat blancolån, det vill säga ett lån utan säkerhet. Då detta lån inbegriper ett större åtagande för banken är det vanligtvis något dyrare. För allt om lån, gå till Låna.at!

No related posts.