Villkor för lån hos Bankbolaget

Villkor för lån hos Bankbolaget
Bankbolaget är ombud får lån på nätet. De erbjuder förmånliga lån med en ränta från 4,59 %. Du kan låna upp till 350 000 kronor utan säkerhet. Ansök redan idag. Vidare kan du enkelt och snabbt fylla i låneansökan direkt på hemsidan, eller ta kontakt med Bankbolagets personal på telefonnummer 0770-455 903.

Bankbolaget samarbetar med Freedom Finance och tar emot din ansökan dygnet runt, årets alla dagar. Innan du fyller i din ansökan om lån hos Låneansökan.se så är det dock en fördel om du tar dig tid att läsa igenom de grundläggande villkoren.

För att din ansökan ska kunna gå igenom krävs att du har fyllt 18 år. Förutom detta ska du även ha en fast bostad i Sverige. Ett annat viktigt villkor för lån hos Låneansökan.se är att du har en fast inkomst på minst 100 000 kronor per år. Inkomsten kan komma från arbete eller pension.

Bankbolaget beviljar inte lån till de personer som har betalningsanmärkningar, eller skuldsaldo. Om du är en privatperson och har fått en betalningsanmärkning så visas den i 3 år, och för företag är det 5 år som gäller.

I samband med att du ansöker om ett lån så görs en sedvanlig kreditprövning. Vid en kreditprövning analyseras kreditrisken och din betalningsförmåga. När du ansöker om ett lån via Bankbolaget så ska du alltså vara medveten om att din arbetsgivare kan kontaktas. Vidare kan även uppgifter från Svensk FastighetsData, Lantmäteriet och SVEFA AB komma att hämtas in.

Inga uppgifter blir under denna process registrerade utan att du själv får reda på det. Kom ihåg att denna kontroll inte bara syftar till att hjälpa långivaren, utan även dig själv. En kreditprövning är en trygghet.

Oavsett detta villkor är det också viktigt att du själv funderar på dina möjligheter att betala tillbaka ett visst lån. När du tecknar ett lån via Bankbolaget så är återbetalningstiden på mellan 1 till 15. Du väljer återbetalningstid. Om du är osäker på hur mycket ett visst lån, med en fastställs återbetalningstid, skulle påverka ekonomin så kan du använda dig av Konsumentverkets hushållsbudget.

Då en låneansökan lämnas in till Bankbolagets samarbetspartner Freedom Finance så registreras du i kunddatabasen. Dessa uppgifter kan komma att användas för marknads- och kundanalyser men även uppföljning och utveckling av Freedom Finance tjänster, såväl som marknadsföring.

No related posts.